Banglamungin poliisin mukaan etsintäkuulutettu englantilainen pidätettiin Koillis-Thaimaassa. Hänellä oli oleskeluajan ylittävä viisumi ja epäilty yhteyksistä Pattaya-epäiltyyn

Banglamungin poliisin mukaan etsintäkuulutettu englantilainen pidätettiin Koillis-Thaimaassa. Hänellä oli oleskeluajan ylittävä viisumi ja epäilty yhteyksistä Pattayasta epäiltyyn

Maha Sarakam –
Etsitty englantilainen mies on pidätetty Maha Sarakamissa (Thaimaan koillisosassa) oleskeluajan ylittymisestä ja epäillyistä yhteyksistä Luke Michael Timminsiin, joka pidätettiin Pattayalla huumeepäiltynä Banglamungin poliisin mukaan.

Kaksi erilaista upseeriryhmää pidätti 29-vuotiaan Englannin kansalaisen Daniel Hilton Woodin Maha Sarakamissa ja samalla Luke Michael Timminsin Pattayalla.

Hän oli yöpynyt Pattayassa, mutta väitetysti oli temppelimatkalla thaimaalaisen vaimonsa kanssa Maha Sarakamissa. Poliisi ei löytänyt Danielin luota laittomia tavaroita, mutta hän oleskelee Thaimaassa kauemmin.

Tässä vaiheessa häntä syytetään oleskeluajan ylittämisestä valtakunnassa. Poliisi kertoo, että hän oli jäänyt yli oleskeluluvan lokakuusta 2016 lähtien.

Danielin väitettiin paenneen pidätysmääräystä huumeiden laittomasta hallussapidosta Englannissa. Hän oli saapunut Thaimaahan ja meni naimisiin thaimaalaisen naisen kanssa poliisin mukaan.

Kaksinkertaiseen ratsastukseen osallistuneet poliisit väittävät, että Daniel ja Luke ovat läheisiä ystäviä.

Daniel ja Luke ovat yhteydessä Adrian Matthewsiin tai Adrian LeCaan, joka oli poliisin mukaan Pattaya Bandidos MC -jengin presidentti.

Kaksi vuotta sitten Uuden-Seelannin tulli- ja valmisteveroviranomaiset pidättivät Adrianin. Häneltä löydettiin kristallimetamfetamiinia (Ya jäätä), jonka arvo on 17 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/