Etsitty englantilainen huumeepäilty pidätettiin Bang Lamungissa

Bang Lamung -
Etsinnässä ollut englantilainen huumeepäilty miespuolinen mies on pidätetty Nongpruessa.

Pidätystä johti Col Dunlayaphat Techaphonchayasin Thaimaan kuninkaallisen poliisin huumevalvontakeskuksesta yhdessä Chonburin maahanmuuttopoliisin, Pattayan turistipoliisin ja Nongpruen poliisin kanssa.

Viranomaiset ovat pidättäneet 28-vuotiaan Luke Michael Timminsin, Britannian kansalaisen, talossa Nongpruessa.

Pidätys on seurausta pidätysmääräyksestä, jonka Englannin oikeusministeriö on antanut huumeiden laittomasta hallussapidosta. Luke myönsi olevansa pidätysmääräyksen mukainen henkilö. Hänen nimensä etsiminen osoittaa, että hän on yksi Plymouthin alueen etsityimmistä pakolaisista.

https://crimestoppers-uk.org/give-information/most-wanted/appeal?ID=49838

Poliisi on takavarikoinut 3.71 grammaa kokaiinia Cherman Ketsanan pussissa, joka on Luken tyttöystävä talossa. Poliisi kertoi myös lehdistölle löytäneensä talosta 1.11 grammaa kokaiinia.

Heidän virtsatestinsä on osoittanut positiivisen kokaiinin suhteen, poliisi ilmoitti. Heitä syytetään luokan 2 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

Poliisi on myös havainnut, että Luke ja hänen entinen thaimaalainen vaimonsa ovat harjoittaneet kiinteistökauppaa ja rahanpesua.

Luke on 46-vuotiaan Michael Timminsin poika, jonka kerrottiin olevan tunnettu huumekauppias Englannissa. Michael oli vankilassa kuusi vuotta. Hänet on jo vapautettu.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/