Matkailuministeri haluaa pidentää baarien sulkemisaikoja joillakin turistikohteilla

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn on ehdottanut, että joidenkin matkailukohteiden baarit ja pubit saisivat pysyä auki kello 4:ään asti houkutellakseen ulkomaisia ​​turisteja maksamaan enemmän.

Phiphat sanoi keskustelevansa ideoistaan ​​yöelämän matkailun edistämiseksi pääministeri kenraali Prayut Chan-o-chan ja muiden ministerien kanssa. 

Pubien ja baarien sulkemisaika on useimmissa turistikohteissa klo 2. Joillakin alueilla kello on jo keskiyöllä. Pattaya News huomauttaa, että teknisesti ajat Pattayalla vaihtelevat sen mukaan, onko baari tai klubi viihdealueella.

Phiphat sanoi uskovansa, että jos sulkemisaikaa pidennetään kello neljään, turistit kuluttavat 4 prosenttia enemmän syömiseen ja juomiseen.

Hän lisäsi kuitenkin, että ehdotus ei koske kaikkia alueita, vaan kattaisi sellaiset suositut turistikohteet kuten Silomin yöelämän vyöhykkeen Bangkokissa, Patongin Phuketissa, Ao Nangin Krabissa ja Koh Samuiin Surat Thanissa. Pattayaa ei nimetty myöhempien päätösten vuoksi, Pattaya News huomauttaa.

Virallisesti Pattayan oletetaan noudattavan kansallisia sulkemisaikoja keskiyöstä klo 2:XNUMX, mutta epävirallisesti monet paikat ovat vasta alkamassa, mutta yleisesti suvaitsevaisia.

Hänen mukaansa Thaimaassa vieraili tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla (tammi-kesäkuu) 19.76 miljoonaa ulkomaalaista turistia, mikä oli 1.48 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Niiden tulot olivat 1.02 biljoonaa Bt maalle.

Muut ministeriöt kuitenkin uskovat, että nämä luvut eivät pidä paikkaansa ja että matkailu on itse asiassa laskussa. Suurin osa sosiaalisessa mediassa väittää raportoivan erittäin hiljaisista olosuhteista.

Lähde: https://www.nationthailand.com/news/30375022

Muokkaukset ja Pattaya-kohtaiset tiedot Pattaya News. Kuvasaldo Club Insomnia.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/