Thaimaan tautientorjuntavirasto sanoo, että höyrystäminen aiheuttaa syöpää ja aivovaurioita, mikä kaksinkertaistaa kiellon

Päivänä, jolloin Thaimaa kielsi tavallisten savukkeiden tupakoinnin kotona, tulee väitteitä, että sähkösavukkeet ovat erittäin haitallisia sinulle.

E-savukkeet eivät todellakaan ole tervetulleita Thaimaahan. 

Tohtori Khajorn Kaewjarat taudintorjuntaosastosta hahmotteli syitä, miksi sähkösavukkeet on kielletty 100-prosenttisesti Thaimaassa. 

Hän puhui tiedotusvälineille sen jälkeen, kun DPM ja kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul puhuivat laitteiden vaaroista kansanterveydelle, erityisesti lapsille ja nuorille. 

Tohtori Khajorn tuki ministerin tiukkaa asennetta sanomalla, että maut voivat olla mukavan ja makean tuoksuisia, mutta höyryllä on suuri riski käyttäjille ja lähellä oleville ihmisille, jotka hengittävät toisen käden savua. 

Nikotiinitasot kohoavat veressä ja elimissä, mikä lisää lääkkeiden himoa ja terveysongelmia. 

Viime kädessä tämä voi tarkoittaa aivovaurioita ja syöpää, raportoi Bangkokbiznews.

Muita e-savukkeen käytön komplikaatioita ovat kohonnut verenpaine, kohonnut syke ja haitalliset muutokset verensokeritasoissa. 

Bangkokbiznews sanoo, että sähkösavukkeiden turvallisuus on epävarma ja pitkän aikavälin vaikutuksia ei tunneta. 

Lähde: Bangkok Biz News ja Thaivisa

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/