Kotona tupakointikielto alkaa tänään

Thaimaan kotona tupakointikielto astuu voimaan tänään. Ihmisiä voidaan syyttää perheväkivallasta sytyttämällä. 

Naisten ja lasten sanotaan olevan suurimman osan toisen tupakoinnin vastaanottajista, ja tästä lähtien heitä voidaan pitää uhreina Thaimaassa. 

Jokaisessa maakunnassa on vihjepuhelinnumero, johon voi soittaa ilmoittaakseen rikkomuksista.

Puhuessaan johtajan tohtori Ronachai Khongsakonille tupakkatutkimusryhmästä, naiset olivat erityisen haavoittuvia, sillä 81 prosenttia heistä kärsii toisesta tupakoinnista kotona. 

Hän väitti, että 430,000 XNUMX ihmistä kuolee maailmanlaajuisesti vuosittain passiiviseen tupakointiin ja kaksi kolmesta on naisia.

Thaimaan uuden lain tavoitteena on lopettaa tupakointi kodeissa 100%.

Ihmiset voivat soittaa perhe- ja suojelukeskukseen numeroon 1300 ilmoittaakseen väärinkäytöstä. Asiat voidaan sitten viedä alaikäisten ja muiden tuomioistuinten käsiteltäväksi.

Toimenpide on viimeisin pitkästä toimenpiteistä tupakoinnin lopettamiseksi Thaimaassa erityisesti julkisilla paikoilla, Thaivisa toteaa. 

Tupakointi 5 metrin sisällä kiinteistön sisäänkäynnistä on nyt laitonta, ja rikkomisesta määrätään 5,000 XNUMX bahtin sakkoja. 

Tupakointi on kielletty lentoasemilla, joissa terminaalien ulkopuolella on erityishuoneita tupakoiville. 

Rantakielto ja mahdollinen vankeustuomio tuli voimaan helmikuussa 2018. 

Thaimaassa arvellaan olevan 10 miljoonaa tupakoitsijaa, joista noin 72,000 XNUMX kuolee vuosittain. 

Lähde: Manager Online / Thai Visa

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/