Media ja paikalliset asukkaat valittavat takseista ja bahtibusseista, jotka estävät liikenteen Walking Streetin lähellä

Pattayan lehdistöyhdistys otti tämän videon eilen illalla korostaakseen ongelmia, jotka liittyvät takseihin ja bahtibusseihin, jotka pysähtyvät Walking Streetin lähellä oleville pysäköintialueille laskeakseen ja odottamassa matkustajia.

Koska alueella on parhaillaan rakenteilla ja yksi kaista on suljettu salaojitusprojektin vuoksi, loput kaistat ovat rajoitettuja. Huolimatta kyltteistä ja merkinnöistä, joissa takseja ei saa pysähtyä tälle alueelle aivan Walking Streetin läheisyydessä, ajoneuvot jatkavat pysähtymistä, mikä aiheuttaa tien siirtymisen yhdelle kaistalle ja merkittävää liikennerajoitusta.

Useiden valitusten jälkeen tämä video ja valokuvat on otettu, ja toivotaan, että asianomaiset organisaatiot valvovat pysäköintiä, pysähtymistä ja matkustajien odottamista tällä vilkkaalla alueella.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/