Vastustuksista huolimatta matkailuministeri ajaa viisumivapautta kiinalaisille ja intialaisille turisteille

Huolimatta Thaimaan ulkoministerin Don Pramudwinain ja apulaispuolustusministerin Prawit Wongsuwanin kritiikistä, matkailu- ja urheiluministeri sanoo jatkavansa suunnitelmia viisumivapaalle maahantulolle kiinalaisille ja intialaisille turisteille.

Ministeri Phiphat Ratchakitprakarn aikoo antaa esityksen hallitukselle tänään, 20. elokuuta, molempien ministerien kansallisesta turvallisuudesta huolimatta.

Toimenpide Thaimaan turistien lisäämiseksi sisältää intialaisten ja kiinalaisten vierailijoiden pääsyn maahan ilman viisumia 1.-31 sekä viisumimaksun poistamisen 2020 maassa, pois lukien Kiinan ja Intian passinhaltijat.

Lähde: The Nation

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/