Pattayalainen huumeepäilty pidätettiin huumeiden ja kranaatin kanssa

Pattaya huumeepäilty pidätettiin huumeiden ja kranaatin kanssa

Pattaya -


Paikallisen poliisin kutsuma merkittävä paikallinen huumekauppias on pidätetty eilen Pattayassa marihuanan, Kratomin lehtien ja mehun sekä kranaatin kanssa.

Pattayan poliisin Pattayan provinssin poliisin apulaiskomentaja eversti Phongphan Wongmaneethet ja vt. Pattayan kaupungin poliisipäällikkö everstiluutnantti Manot Wangsoosuekin johtama pidätti 34-vuotiaan Sinrat 'Don' Phansrin.

Poliisi on takavarikoinut 20 pulloa Kratom-mehua, 8 nippua tuoreita Kratomin lehtiä, 13.9 grammaa kuivattua Kratomia, 124 grammaa marihuanaa ja kranaatin.

Pidätys johtuu siitä, että poliisi sai vihjeen, että epäilty oli myynyt huumeita turisteille Walking Streetillä iltaisin.

Tutkinnan jälkeen poliisi pidätti hänet Walking Streetillä. Poliisi on löytänyt huumeita hänen lava-autostaan ​​ja hänen talostaan.

Häntä syytetään luokan 5 huumeiden laittomasta hallussapidosta ja valmistamisesta myyntitarkoituksessa sekä kranaatin laittomasta hallussapidosta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/