Moottoripyörän sivuvaunun kuljettaja kuoli törmäyksessä maastoautoon Banglamungissa

Moottoripyörän sivuvaunun kuljettaja kuoli törmäyksessä maastoauton kanssa Banglamungissa

Banglamung -
Myanmarin moottoripyörän sivuvaunun (Salen) kuljettaja kuoli eilen Nakluassa katumaasturiin törmäyksessä.

Banglamungin poliisin kapteeni Jinda Dermphan sai ilmoituksen onnettomuudesta Sawang Fa Soi 2 Roadilla kello 4 aamulla.

Poliisi ja Sawang Boriboon Thammasatan Rescue -työntekijät saapuivat paikalle löytääkseen tieltä vaurioituneen moottoripyörän sivuvaunun.

Läheltä löytyi miehen ruumis, joka myöhemmin tunnistettiin 25-vuotiaaksi Myanmarin kansalaiseksi. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan.

Vaurioitunut maastoauto löydettiin lähistöltä ja kuljettaja, 26-vuotias Tanaphon Tiraratchailert, odotti poliisia tapahtumapaikalla.

Silminnäkijät kertoivat The Pattaya Newsille, että maastoauto tuli suurella nopeudella ja törmäsi moottoripyörän sivuvaunun takaosaan.

Banglamungin poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa tarkistamalla lähistöllä olevat CCTV-materiaalit lisätoimia varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/