Moottoripyörän kuljettaja kuoli törmättyään virstanpylvääseen Banglamungissa

Banglamung – Moottoripyörän kuljettaja kuoli tapahtumapaikalla törmättyään virstanpylvääseen Nongpruessa aikaisin tänä aamuna.

Nongpruen poliisin everstiluutnantti Noppadon Raksawaong sai ilmoituksen onnettomuudesta osoitteessa Soi Siam Country Club 3 kello 3 tänä aamuna. Poliisi ja Sawang Boriboon Thammasatanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen tieltä vaurioituneen moottoripyörän.

Läheltä löytyi moottoripyörän kuljettajan ruumis, joka myöhemmin tunnistettiin 27-vuotiaaksi Tanawat Wiwatchartiksi. Myös lähellä oleva virstanpylväs on vaurioitunut pahoin.

Tässä vaiheessa poliisi uskoi, että moottoripyörän kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan suurella nopeudella ja törmäsi virstanpylvääseen.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/