Pattaya järjestää delfiinijuoksua hyväntekeväisyyteen rannalla

Pattaya järjestää delfiinijuoksua hyväntekeväisyyteen rannalla

Pattaya -


YWCA Bangkok-Pattaya Centerin hyväntekeväisyysjuoksu järjestetään Jomtien Beachillä 8.

YWCA Bangkok-Pattaya Centerin presidentti Praichit Jaetapai kertoi The Pattaya Newsille, että he valmistelevat tapahtumaa, joka on nyt 80-prosenttisesti valmis.

Tapahtuman rahat lahjoitetaan paikkakunnan köyhille ja NNKY:n toiminnan tukemiseen.

Kaikki käynnissä olevat osallistujaliput on myyty loppuun. Ihmiset voivat kuitenkin myös lahjoittaa Queen Sirikit -sairaalalle ostamalla teemoitettuja delfiinihuippuja (multifunctional Headwear).

Buffeja on ostettavissa vain 2,000 kappaletta ja ne löytyvät Facebook-sivulta "Loma juoksee hyväntekeväisyyteen rannalla 2019".

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/