Poliisi jahtaa Banglamungin kultasieppaajaa

Poliisi jahtaa Banglamungin kultasieppaajaa

Banglamung -
Epäilty on napannut kultaisen kaulakorun thaimaalaisparilta, joka osti hedelmiä tien varrelta Nongpruesta eilen 16. elokuuta 2019.

Nongpruen poliisin kapteeni Chanchai Sanguansri sai ilmoituksen tapahtumasta osoitteessa Soi Chaiyapruek 2 klo 6.30.

Poliisi ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen thaimaalaisen parin ilmeisessä hädässä. 31-vuotias Wuttichai Srisook kertoi poliisille, että hän oli vaimonsa ja heidän lapsensa kanssa moottoripyörällä ostamassa hedelmiä, kun tapaus tapahtui.

He olivat pysähtyneet ostamaan hedelmiä tien varteen, kun epäilty miespuolinen mies, jonka uskotaan olevan nuori thaimaalainen, pysähtyi heidän lähelle omalla moottoripyörällään.

Epäilty nappasi sitten pariskunnalta kultaisen kaulakorun, jonka arvo oli noin 20,000 XNUMX bahtia, ja juoksi pois.

Poliisi etsii nyt epäiltyä ja tarkkailee CCTV:tä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/