Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti ajaessaan Pattayan punaisen valon läpi

Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti ajaessaan Pattayan punaisen valon läpi

Pattaya -
Miespuolinen moottoripyörän kuljettaja on saanut vakavia vammoja ajaessaan punaisen valon läpi ja törmättyään sedaniin tänä aamuna Pohjois-Pattayalla.

Pattayan kaupungin poliisille ja The Pattaya Newsille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 7 Parinya-risteyksessä Sai 3 Roadilla.

Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän, joka oli törmännyt sedaniin.

Sedanin kuljettaja, 39-vuotias Wichai Koram, odotti poliisia tapahtumapaikalla eikä loukkaantunut.

Moottoripyörän kuljettaja, 24-vuotias Kittithat Thongtam, loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin Banglamungin sairaalaan.

Sedanin kuljettaja kertoi The Pattaya Newsille: "Ajoin risteyksen vihreässä valossa, ja sitten moottoripyörä törmäsi sedaaniini."

Poliisi tarkistaa lähistöllä olevat CCTV-kuvat varmistaakseen hänen puolensa tarinasta, mutta uskovat sen olevan totta tällä hetkellä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/