Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti törmättyään suojakaiteeseen Pattayalla ylikulkusillalla

Pattaya -


Naismoottoripyörän kuljettaja on loukkaantunut vakavasti törmättyään kaiteeseen paikallisen ylikulkusillan varhain tänä aamuna.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta kello 6 Sai 30 -lentoyläosalla, Chonburissa etelään Pohjois-Pattayassa.

He löysivät vaurioituneen moottoripyörän. Läheltä he löysivät loukkaantuneen osapuolen, 33-vuotiaan Rommanee Chuanyoon.

Hän oli tajuton ja vuodatti voimakkaasti verta. Myös hänen kätensä murtui. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, jossa hän toipuu.

Pattayan poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/