Kaksi loukkaantui rattijuopumuksesta johtuvassa moottoripyöräkolarissa Pattayalla

Kaksi loukkaantui rattijuopumuksessa tapahtuneessa moottoripyöräonnettomuudessa Pattayalla

Pattaya-

Päihtynyt moottoripyöränkuljettaja ja toinen, raittiina kuljettaja, ovat loukkaantuneet kolarissa Pattayalla varhain tänä aamuna 16.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 4 Pattaya Sai 20 Roadilla Pattayan keskustassa.

Poliisi, The Pattaya News ja Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen tieltä vaurioituneen moottoripyörän. Läheltä löytyi 29-vuotias Arnon Sanejan, joka oli vahvasti päihtynyt ja loukkaantui lievästi.

Lähistöllä oli 50-vuotias rouva Ruechakorn Chockboworn, joka oli myös saanut useita vammoja. He molemmat vietiin paikalliseen sairaalaan.

Ms Ruecahkorn kertoi The Pattaya Newsille, että herra Sanejan ajoi suurella nopeudella törmäsi moottoripyöränsä takaosaan.

 

Poliisi jatkaa tutkintaa, kun päihtynyttä kuljettajaa uhkaa jatkotoimet.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/