Poliisi pidätti laulaja Gerard Jolingin hyvin lyhyeksi ajaksi Pattayalla vaping-ongelman vuoksi

Pattaya-

Gerard Joling, tunnettu 59-vuotias hollantilainen laulaja, pidätettiin äskettäin hyvin lyhyeksi ajaksi paikallisella poliisiasemalla yhden hänen äänimiehensä e-savukkeen takia, De Telegraaf ja itse herra Joling raportoivat.

Laulaja kertoi puuttuneensa äänimiehensä maksaman sakon määrään, minkä jälkeen viranomaiset päättivät pidättää hänet.

Laulaja kertoi De Telegraaf kuinka hän ja jotkut hänen henkilökuntaansa, mukaan lukien kyseinen äänimies, menivät kaupunkiin esityksen jälkeen Pattayassa, Thaimaassa.

Hänen äänimiehensä lähestyi Walking Streetillä höyrystäessään kaksi poliisia, jotka huomauttivat hänelle, että hänen mukanaan ollut sähkötupakka on kielletty Thaimaassa. Koko ryhmän piti sitten mennä poliisiasemalle osoitteessa Soi 9.

– Äänimieheni suljettiin välittömästi lasihuoneeseen ja hänelle kerrottiin, että hänet voidaan tuomita viideksi vuodeksi vankeuteen, jos 900 euroa (30,000 XNUMX bahtia) ei heti maksettaisi. Se tuntui minusta naurettavalta määrältä, ja siksi aloin sekaantua, mutta myönnän, että minun ei olisi pitänyt tehdä niin, koska en ollut tietoinen Thaimaan vaping-lakien ankaruudesta. Mr. Joling totesi.

59-vuotias laulaja oli järkyttynyt, kun hänetkin pidätettiin, ja hän päätti kuitenkin maksaa summan. ”Mielestäni olisi hyvä varoittaa Thaimaahan matkustavia, että sähkötupakka voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Ainakin me olimme todella järkyttyneitä."

Huonosta kokemuksesta huolimatta Joling on edelleen Thaimaan fani. ”Minulla on ollut hauskaa siellä ja minulla on ollut sitä siinä maassa ennenkin. En yksinkertaisesti ollut tietoinen laista

Pattaya News huomauttaa, että Thaimaan hallitus on usein ja usein muistuttanut vierailijoita ja turisteja Thaimaan vaping-laeista, jotka ovat tiukimpia koko maailmassa.

SOURCEDe Telegraff
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/