Paikallinen poliisi tarkastaa japanilaistyylisiä emäntäbaareja, eikä mitään laitonta löydetty

KUVAT: Sri Rachan poliisi

Sriracha -


Sri Rachan viranomaiset tarkastivat viime yönä paikallisia japanilaistyylisiä emäntäbaareja, joista ei löytynyt mitään laitonta.

Sri Rachan poliisi raportoi thai-kielisten mediakanaviensa kautta, että kello 7 eilen illalla Sri Rachan poliisipäällikön eversti Jakkaphan Kittisiriphonkunin johtamat virkamiehet yhdessä Sri Rachan piirin virkailijoiden kanssa sulkivat Sri Racha Nakhon Soin kuusi japanilaisen emäntäbaarien tarkastusta.

Poliisit tarkastivat kaikki henkilöstön iät ja heidän virtsansa tutkittiin huumeiden varalta.

Viranomaiset havaitsivat, että kaikki hänen henkilöstönsä ovat yli 18-vuotiaita. Heistä ei testeissä löytynyt huumeita. Virkamiehet olivat tyytyväisiä tuloksiin ja siihen, että baarit noudattavat lakia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/