Wild Elephant kuoli kuorma-auton törmättyä Chonburissa

Villi norsu kuoli kuorma-auton törmättyä Chonburissa:

KUVAT: fm91bkk Nongyai –

Villinorsu on kuollut suuren kuorma-auton törmättyä tiellä nro 344 (Chonburi etelään) varhain tänä aamuna.

Eastern Forest Complex Conservation Association raportoi, että noin 3 tonnia painava naarasnorsu törmäsi 18-pyöräiseen perävaunuun, kun se ylitti tietä. Kuorma-auton kuljettaja, joka ei loukkaantunut, kertoo, että ajoneuvo kaatui törmättyäsi norsuun.

Elefantti menehtyi, kun sitä vietiin eläinsairaalaan Nakhon Pathomissa. Vaikka luonnonvaraiset norsut ovat harvinaisia ​​Chon Burissa, niitä esiintyy edelleen syrjäisillä ja maaseutualueilla.

LÄHDE: Eastern Forest Complex Conservation Association

Tilaa
SOURCEItäisen metsäkompleksin suojeluyhdistys
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/