Moottoripyörällä ajanut kultaryöstäjä pidätettiin Chonburissa

Moottoripyörällä ollut kultaryöstäjä pidätettiin Chonburissa, Banglamungissa –

Nongplalaissa moottoripyörällä ollut kultaryöstäjä pidätettiin eilen Etelä-Pattayalla. Pidätystä johtivat Banglamungin poliisi, tutkintatarkastaja everstiluutnantti Kanchit Teanjam ja tutkinnan alitarkastaja kapteeni Jakkrit Jantakam.

He pidättivät epäillyn, 22-vuotiaan Thammasart Kokaewin. Poliisi takavarikoi kultaisen kaulakorun, jonka arvo on noin 10,000 22 bahtia. Uhri on XNUMX-vuotias Wimonrat Sukpong, joka on myyjä paikallisella torilla.

Evertiluutnantti Kanchit kertoi The Pattaya Newsille: "Epäilty ajoi 9. elokuuta moottoripyörällä ja ajoi uhria, joka myös ajoi omaa moottoripyöräänsä."

”Epäilty nappasi kultaisen kaulakorun ja juoksi pois. Olemme tarkastaneet CCTV-materiaalin ja tunnistaneet epäillyn ennen kuin pidätimme hänet." Hän jatkoi.

Epäiltyä on syytetty varkaudesta, ja Pattayan poliisi on pidättänyt hänet.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/