Kiinalainen graffititaiteilija pidätettiin Pattayalla

Kiinalainen graffititaiteilija pidätettiin Pattayalla

Pattaya -

Eilen, 14. elokuuta 2019, Pattayan poliisi pidätti kiinalaisen miespuolisen epäillyn, joka ruiskutti värillisiä graffiteja Pattayan seinille ja teille. Häntä syytetään myös Kiinan kommunistisen puolueen vastaisten julisteiden julkaisemisesta ympäri kaupunkia.

Viime viikolla joitakin värillisiä kiinalaisia ​​kirjaimia, joista osa mautonta, oli ruiskutettu paikallisille seinille ja teille lähellä The Dusit Hotelia ja Beach Roadin huipulta. Lisäksi ympäri kaupunkia alkoi ilmestyä enemmän graffiteja sekä julisteita ja propagandaa.

Pattayan kaupungin poliisi ja Chonburin maahanmuuttoviranomaiset pidättivät eilen kiinalaisen epäillyn tarkastettuaan CCTV:n ja jäljitettyään hänet. Hän ei ollut yhteistyöhaluinen, ja hänet täytyi kuljettaa pois jalkansa ristissä voidakseen viedä poliisiasemalle.

Epäilty ei puhunut mitään poliisille ja kieltäytyi vastaamasta kysymyksiin edes kääntäjän kautta.

Häneltä ei löytynyt henkilöllisyystodistuksia. Hänet vietiin Chonburin maahanmuuttovirastoon, ja häntä syytetään passin puuttumisesta ja laittomasta saapumisesta Thaimaahan. Hän on nyt maahanmuuttajavangittuna.

Kaikki graffitit on poistettu ja puhdistettu. Graffitin uskotaan liittyvän Kiinan kommunistiseen puolueeseen.

Paikalliset viranomaiset pelkäävät, että graffitit liittyvät Hongkongissa meneillään oleviin mielenosoituksiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/