12 Kiinan kansalaista pidätettiin "Boiler Room" -verkkohuijauksessa Banglamungissa

12 kiinalaista pidätettiin "Boiler Room" -huijauksessa Banglamungissa -

12 Kiinan kansalaista pidätettiin eilen 14. elokuuta 2019 huijauksessa, joka koskee väärennettyjä tuotteita, joita myytiin verkossa Nongpruessa sijaitsevassa talossa.

Pidätystä johtivat Chonburin poliisin komentaja kenraalimajuri Nantawut Suppamongkon, Nongpruen poliisipäällikkö eversti Chitdaecha Songhong ja Pattayan turistipoliisitarkastaja everstiluutnantti Piyaphong Ensan. Epäillyt olivat tulleet Thaimaahan turistiviisumilla.

Heitä syytetään online-tuotteiden myymisestä "Cute Cute" -chat-sovelluksen kautta.

He saavat yli 20,000 XNUMX bahtia kuukaudessa palkastaan, jonka he kertoivat Pattaya Newsille työnantajaltaan, joka ei ole maassa.

Tämän jengin aiheuttamat vahingot olivat pidättävien poliisien mukaan noin 10 miljoonaa BEL, mukaan lukien paikalliset asukkaat.

Heitä syytetään laittomasta työstä valtakunnassa ja työluvan puutteesta.

Tilaa
SOURCEDaily News -kuvan luotto, artikkeli The Pattaya News / Adam Judd
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/