Kaksi etsintäkuulutettua transsukupuolista epäiltyä antautui, jos intialaiselta turistilta varastettiin kultakaulakoru Pattayalla

Pattaya -


Kaksi etsintäkuulutettua transsukupuolista epäiltyä on antautunut poliisille kaksi viikkoa sitten Pattayalla tapahtuneen tapauksen jälkeen, jossa intialaiselta turistilta varastettiin kultakaulakoru.

37-vuotias intialainen turisti Aman Preet Bagga kertoi poliisille ja The Pattaya Newsille, että hän oli kävelyllä ystäviensä kanssa kello 2 yöllä Pohjois-Pattayassa, kun heitä lähestyi kolme henkilöä, joiden hän uskoi olevan transsukupuolisia. varasti hänen kaulakorunsa.

Viime viikolla virkaatekevä Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Pongpan Wongmaneethet ja everstiluutnantti Piyapong Ensan Pattayan matkailupoliisista pidättivät 29-vuotiaan Konkam 'Kai' Jantajornin, transsukupuolisen Laosin kansalaisen.

Lue lisää TÄÄLTÄ.
https://thepattayanews.com/2019/08/09/transgender-laos-national-arrested-after-gold-necklace-stolen-from-indian-tourist/

Eilen iltapäivällä kaksi muuta epäiltyä, jotka ovat 23-vuotias Eakkachai 'Face' Kaangkun ja 25-vuotias Eakkapan 'Grace' Pusasai, antautuivat Pattayan turistipoliisin tarkastajien everstiluutnantti Piyapong Ensanille.

Heidät vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle ja he ovat myöntäneet varkauden. Heitä syytetään yöllisestä ryöstöstä, ja heidät vietiin paikalliseen tutkintavankiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/