Teini pelastui yrittäessään hypätä kävelytieltä Pattayassa

Pattaya-

Pelastustoimihenkilöille ja Pattaya Newsille ilmoitettiin tapahtumasta kävelytiellä Pattayassa myöhään tänä iltapäivänä, 14. elokuuta 2019.

He saapuivat paikalle ja huomasivat, että paikalliset asukkaat olivat pysäyttäneet teini-ikäisen tytön hyppäämässä kävelytieltä alla olevalle moottoritielle.

Teini-ikäinen huusi ja sanoi thaikielellä "Kukaan ei rakasta minua". Pelatut pelastuslaitokset sitoivat hänet paikalle, koska he pelkäsivät hänen yrittävän hypätä tai paeta uudelleen.

45-vuotias Praison Wongjoo, huonekalusuunnittelija, joka oli ensin auttanut teini-ikäistä, kertoi The Pattaya Newsille: "Näin teini-ikäisen itkevän ja istuneen kävelytielle valtatien yli."

"Pelkäsin, että hän hyppää alas. Joten ystäväni ja minä toimme hänet kävelytieltä alas maahan." Hän jatkoi.

Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan neuvontaa, seurantaa ja apua varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/