Rikkoutunut suihkulähde ja vaurioitunut rantakatu Bali Hain laiturilla korjataan pian kokonaan

Pattaya -


Pattayan apulaispormestari on seurannut Bali Hain laiturin rikkoutunutta suihkulähdettä ja rantatietä tänä iltapäivänä.

Viime kuussa Pattayan paikalliset asukkaat valittivat Pattaya Newsille vaurioituneesta suihkulähteestä ja rantatiestä Bali Hain laiturilla Etelä-Pattayalla.

Tänään, 14. elokuuta 2019, Pattayan apulaispormestari Pattana Boonsawatin johtamat viranomaiset tarkastivat Bali Hain laituria ympäröivän alueen. Viranomaiset ovat kehottaneet kaupungin urakoitsijoita kiirehtimään alueen korjaustöihin.

Apulaispormestari Pattana kertoi The Pattaya Newsille tänä iltapäivänä: "Kaksi päivää sitten kaupungin urakoitsijat tarkastivat suihkulähteen. He ovat havainneet, että suihkulähde on edelleen toimiva."

”Sähköjärjestelmässä on kuitenkin kaksi kohtaa, joissa sähköinen oikosulku tapahtuu. Suihkulähteen ympärille asennetaan myös rauta-aita ja ketju lisävaurioiden estämiseksi. Hän jatkoi.

"Remontin uskotaan valmistuvan ja alueen normalisoituvan pian." Apulaispormestari kertoi Pattaya Newsille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/