Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti törmäyksessä Pattayan tienrakennustöihin

Pattaya -
Naismoottoripyöränkuljettaja loukkaantui vakavasti pudotessaan reikään, joka johtui maanalaisen kaapelin rakentamisesta Pattayan keskustassa viime yönä.

Videon luotto The Pattaya News

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta kello 8 Harbour-ostoskeskuksen edessä.

Onnettomuuspaikka kr. Pattayan uutiset

He saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen kuljettajan, 28-vuotiaan Artitaya Wekwareen, joka oli loukkaantunut vakavasti. Hänet kiidätettiin Banglamungin sairaalaan.

Rouva Wekwareella oli ollut kypärä, joka auttoi suojelemaan häntä lisävammilta.

Pelastusryhmä löysi lähistöltä hänen vaurioituneen moottoripyöränsä ja reiän, jossa tiellä työstetään maanalaisia ​​kaapeleita.

Kyseinen reikä tapahtumassa kr. Pattayan uutiset.

34-vuotias todistaja Teerapan Littoe kertoi The Pattaya Newsille haastattelussa, että tällä alueella tapahtui monia moottoripyöräonnettomuuksia.

Tämän onnettomuuden jälkeen reiän päälle on asetettu rautalevy odottamaan sen kiinnittämistä kunnolla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/