Päihtynyt ranskalainen kuljettaja törmäsi kaiteisiin

Pattaya -
Pattayan poliisin mukaan autoa ajanut päihtynyt ranskalainen mies törmäsi tiepuomiin varhain tänä aamuna Etelä-Pattayalla.

Pattayan kaupungin poliisin luutnantti Chonlaiwit Athipansri sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 3 South Pattaya Roadilla.

Poliisi, The Pattaya News ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen ajoneuvon ja tieesteitä. Läheltä he löysivät kuljettajan, 23-vuotiaan raskaasti päihtyneen ranskalaisen miehen, joka oli vain lehdistölle nimetty Mr. Morganiksi. Mr. Morgan ei kyennyt seisomaan tai puhumaan päihtymyksen vuoksi, mutta hän ei loukkaantunut.

Paikalla oli myös useita herra Morganin ystäviä. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Silminnäkijöiden mukaan auto oli ajanut epävakaasti. He ilmoittivat The Pattaya Newsille, että he olivat varmoja, että kuljettajan on täytynyt olla humalassa.

Kuljettaja pidätettiin ja vietiin Pattayan poliisiasemalle jatkotoimia varten.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/