Chonburin kuvernööri ja 2,000 XNUMX vapaaehtoista liittyvät suureen rantasiivoukseen

Pattaya -


Chonburin kuvernööri ja yli 2,000 XNUMX vapaaehtoista liittyivät hänen kuninkaallisen majesteettinsa Kuninkaan suursiivoukseen Keski-Pattayalla tänä aamuna.

Chonburin kuvernööri Pakarathon Tienchai ja Pattayan pormestari Sonthaya Khunpluem sekä muut viranomaiset ja paikalliset asukkaat liittyivät yli 2,000 XNUMX ihmisen joukkoon Pattayan rannalla tänä aamuna tapahtuvaan suursiivoukseen.

Vapaaehtoiset keräsivät roskat kolme kilometriä Pattayan rannalta.

Jotta kaupunki pysyisi puhtaana, kaikkien on autettava pitämään tämä paikka puhtaana, ja kauniit paikalliset viranomaiset kertoivat Pattaya Newsille.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/