Tuntematon thaimaalainen kuoli hyppättyään mereen Sattahipissa

Mies kuoli hyppättyään mereen Chonburissa

KUVAT: Water Rescue Dive Team Sattahip Sawang Rojjana

Sattahip –

Mies kuoli hyppättyään veneestä mereen tänä viikonloppuna.

Sattahip Rescue -sukellustiimi raportoi, että heille ilmoitettiin sunnuntaiaamuna tänä viikonloppuna, että tuntematon mies hyppäsi mereen lähellä kalamarkkinoita Chong Samae Sanissa.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston upseerit vetivät hänen ruumiinsa vedestä. Hänen jäännöksensä vietiin paikalliseen sairaalaan.

Silminnäkijät kertovat nähneensä miehen hyppäävän alas valkoisesta veneestä mereen. Mies kellui vedessä ennen kuin putosi pinnan alle. On epäselvää, omistiko mies veneen.

Silminnäkijät kertoivat kutsuneensa apua, mutta oli liian myöhäistä. Poliisi tutkii, oliko syynä onnettomuus vai mahdollinen itsemurha.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/