Thaimaa palkittiin Weibon vuoden 2019 suosituimmaksi kohteeksi kiinalaisten matkailijoiden keskuudessa

2019/08/04 12:29:46

Kiina-

Thaimaa palkittiin äskettäin yhdeksi "vuoden 2019 odotetuimmista ja suosituimmista lähtevistä matkailukohteista" korkealaatuisen sisällön ja Weibo-sivun korkean napsautussuhteen ansiosta.

Palkinto julkistettiin Sina Tourismin ja Weibo Tourismin isännöimässä "2019 Weibo Tourism Impact Forumissa", joka pidettiin 4. elokuuta Century City International Conference Centerissä Chengdussa, Sichuanin maakunnassa, Kiinan kansantasavallassa.

Prompeth Lertratanapreecha, TAT:n Shanghain toimiston apulaisjohtaja, osallistui tapahtumaan ja otti palkinnon vastaan.

Weibo on tällä hetkellä yksi Kiinan suurimmista sosiaalisen median alustoista, joka on koonnut kaikki Kiinan matkailualan huippuedustajat.

Arvioinnin palkinnot osoittavat objektiivisesti nykyisten kiinalaisten matkailijoiden aikeet ja käyttäytymistavat.

Viime vuosina TAT on tehnyt tiivistä yhteistyötä sosiaalisen median kanssa edistääkseen ja palvellakseen kiinalaisia ​​vieraita paremmin.

Kiinalaisten matkailijoiden määrä Thaimaahan oli vuonna 2018 noin 10.5 miljoonaa, mikä on 7 % enemmän kuin vuotta aiemmin.

 

Tilaa
SOURCEThaimaan Business News
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/