Thaimaalainen nainen pidätettiin vuonna 2017 alaikäisten prostituutiota tarjoavan baarin johtamisesta

Chonburi-

Valokuva: Daily News

Daily News kertoi, että Thaimaan poliisi antoi määräyksen 31-vuotiaalle naiselle, joka johti baaria, joka tarjosi alaikäisille tytöille seksiä Pattayalla.

Sudarat Leelabut tai Nanthachai, 31, joka tunnetaan nimellä "Orm", pidätettiin ravintolassa Nong Pruessa, Chonburissa tänä viikonloppuna.

Hänestä annettiin pidätysmääräys heinäkuussa 2017, koska häntä syytettiin yli 15-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden tyttöjen seksitarjonnasta ja alaikäisiä seksityöntekijöitä työllistävän laitoksen johtamisesta.

Media kertoi, että hän johti tunnettua baaria Pattayalla suositulla baarialueella vuodesta 2014 lähtien.

Hänet pidätettiin ja vapautettiin ja hänet palautettiin vuonna 2017, mutta syyttäjät päättivät myöhemmin nostaa syytteet, jotka mainittiin pidätysmääräyksessä.

Hän on ollut paennut siitä lähtien, mutta hänet otettiin kiinni lauantaina, kun hänet pidätettiin ravintolassa paikalliselle poliisille antaman nimettömän vihjeen jälkeen.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEPäivittäiset uutiset/Thai Visa
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/