Pattayan asukkaat liittyvät yhteen siivoamaan kaupunkia äitienpäivää varten

Pattaya –

Hänen kuninkaallisen majesteettinsa kuningataräidin syntymäpäivän muistoksi tänään monet paikalliset asukkaat ovat vapaaehtoisesti liittyneet yhteen puhdistamaan useita julkisia paikkoja Pattayan ympäristössä tänä iltapäivänä.

Hänen syntymäpäivänsä on maanantaina 12. elokuuta, joka on myös Thaimaan äitienpäivä.

Monet ihmiset Pattayan rantamyyjistä, hierontatyöntekijöistä, kalastajista ja Thaimaan purjelautailuliitosta (WATH) ovat liittyneet siivoukseen tänään Pattayan rannalla sekä Beach Roadin ja Jomtienin varrella.

Tässä on joitain kuvia Pattaya News -toimittajat ottivat tänä iltapäivänä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/