Kemikaalivuoto paikallistiellä Chonburin alueella ajoneuvo-onnettomuuden jälkeen

Chonburi Banglamung – Kemiallista jauhetta levisi tielle tänään 12. elokuuta 2019 perävaunuonnettomuuden jälkeen.

Huay Yain poliisipäällikkö eversti Chutidet Jansong sai ilmoituksen onnettomuudesta Baan Pusai Roadilla Khao Maikaewissa tänään puolenpäivän aikaan.

Poliisi, The Pattaya News ja muut tiedotusvälineet sekä Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja löysivät kaksi pussia kemiallista jauhetta valuneen tien poikki.

Poliisi löysi lähistöltä mustaa jauhetta ja perävaunun. Kuljettaja, 25-vuotias Sompong Sritoe, odotti tapahtumapaikalla.

Kuljettaja kertoi The Pattaya Newsille kantaneensa mustia hiiltä (autonrenkaiden valmistukseen käytetty seos) paikalliselle tehtaalle. Kun hän lähestyi jyrkkää kaarta tiellä, hän menetti ajoneuvonsa hallinnan. Tie on sittemmin siivottu. Henkilövahinkoja ei sattunut, ja poliisipäällikkö eversti Jansongin mukaan kemikaalivuodosta ei aiheutunut laajoja vahinkoja.

Kuljettaja vietiin poliisiasemalle jatkotoimia varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/