Pattaya News toivottaa hänen Majesteetilleen kuningataräidille hyvää syntymäpäivää

Pattaya News haluaa yhtyä koko Thaimaan kuningaskuntaan ja toivottaa hänen kuninkaalliselle Majesteetilleen kuningataräidille erittäin hyvää 87-vuotissyntymäpäivää.

Hänen syntymäpäivänsä on maanantaina 12. elokuuta, joka on myös Thaimaan äitienpäivä.

Eläköön kuningatar äiti!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/