Thaimaalainen teini-ikäinen kaatui Jomtienin asunnosta, selvisi hengissä, syy selvitetään

Hyvin varhain aamulla sunnuntaina 11. elokuuta 2019 paikalliset pelastuspalvelut ja Pattaya Message Thai News ilmoittivat 17-vuotiaan miespuolisen thaimaalaisen teini-ikäisen pudonneen korkeasta kerroksesta luksushuoneistossa lähellä Soi 12:ta Jomtienissa, Thaimaassa. .

Teini-ikäisen, jonka nimeä The Pattaya News on päättänyt salata, koska hän oli nuori, Bangkokin sairaalan pelastuspalvelut ilmoittivat murtaneen molemmat jalkansa. Lehdistölle ei heti kerrottu, mistä lattiasta hän oli pudonnut. Pattayan viestitoimittajat kutsuivat lattiaa "erittäin korkeaksi" ja että teini-ikäinen oli onnekas, että hän selvisi hengissä.

Teinin sukulaiset, jotka olivat tuolloin myös asunnossa, ilmoittivat Pattaya Messagen toimittajille, etteivät he nähneet teinin putoamista ja uskoivat sen olevan onnettomuus.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, kun teini toipuu paikallisessa sairaalassa vakavista, mutta ei hengenvaarallisista vammoista.

Alkuperäinen thaimaalainen ja valokuvalähde: Pattaya Message

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/