Pattayan viranomaiset toivottavat hänen kuninkaalliselle Majesteetilleen kuningataräidille erittäin hyvää syntymäpäivää

Pattaya -
Pattayan kaupungin viranomaiset ovat allekirjoittaneet onnellisia viestejä Hänen kuninkaalliselle Majesteetilleen kuningataräidille Sirikitille hänen majesteettinsa syntymäpäivän kunniaksi tänä viikonloppuna.

Pattayan kaupungintalolla allekirjoittamista johti Pattayan kaupungin pormestari Sontaya Khunpleum.

Viranomaiset ovat allekirjoittaneet onnentoivotusviestit Hänen majesteettinsa kuningataräidin muotokuvan eteen toivottaakseen hänelle hyvää syntymäpäivää.

Hänen syntymäpäivänsä ja äitienpäivänsä on huomenna 12. elokuuta Thaimaassa.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/