Moottoripyöräonnettomuudessa yksi mies kuoli, kolme teini-ikäistä loukkaantui Chonburissa

Myöhään viime yönä, 10. elokuuta 2019, vakava moottoripyörä-onnettomuus maksoi yhden miehen henkensä ja loukkaantui vakavasti kolme teini-ikäistä Chon Burissa.

Eilen illalla klo 10 paikallinen poliisi ja pelastuslaitokset kertoivat The Pattaya Newsille, että heille ilmoitettiin vakavasta onnettomuudesta Nong Yain alueella lähellä soi 00:aa.

Tapahtumapaikalta löytyi kolme vakavasti loukkaantunutta teini-ikäistä ja vakavasti loukkaantunut thaimaalainen, Ramin Phanomwong, 33-vuotias.

Mr. Phanomwongille annettiin hätähoitoa paikan päällä, mutta valitettavasti herra Phanomwong ei pelastustyöntekijöiden mukaan pystynyt toipumaan vakavista vammoistaan.

Paikalla ollut todistaja, 25-vuotias thaimaalainen Boonyarit, joka antoi vain etunimensä, kertoi The Pattaya Newsille, että nopeus oli vakava tekijä onnettomuudessa.

Kolme loukkaantunutta teini-ikäistä on viety paikalliseen sairaalaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/