Kalastusverkko ja muovi tappavat merikilpikonnan Chonburissa

Kalastusverkko ja muovi tappavat merikilpikonnan, joka löydettiin Dongtan Beachiltä Jomtienista

KUVAT: Thaimaan kuninkaallisen laivaston merikilpikonnien suojeluasema

Sattahip –
Merikilpikonna on löydetty kuolleena, ja syyksi nimettiin kalastusverkosta hukkuminen ja muovijätteen sulaminen Chon Burista tänä viikonloppuna.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston merikilpikonnien suojeluaseman upseerit saivat Sattahip Beach Defender -verkoston merkittävän jäsenen Jakkrapong Kanwasetilta ilmoituksen, että merikilpikonna löydettiin kuolleena Dongtanin rannalta Jomtienin alueella.

He kertoivat, että vihreän merikilpikonnan uskotaan olevan noin viisi vuotta vanha. Se on 32 senttimetriä leveä ja 38 senttimetriä pitkä.

Siitä ei löytynyt mikrosirua, jota käytetään yleisesti monien uhanalaisten merikilpikonnien jäljittämiseen alueella.

Kalastusverkko löydettiin sen kaulasta, mikä sai kilpikonnan hukkumaan. Sen ruumis oli alkanut rapistua voimakkaasti.

Ruumiinavaus osoitti, että kilpikonnan suolistosta löytyi myös muovia ja kalastusverkkoa.

Tämä on ainakin kahdeksas alueelta viime kuukausina löydetty kuollut merikilpikonna.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/