Transsukupuolinen Laosin kansalainen pidätettiin, kun kultakaulakoru varastettiin intialaiselta turistilta

Transsukupuolinen Laosin kansalainen pidätettiin, kun kultakaulakoru varastettiin intialaiselta turistilta

Pattaya -
A transgender Laos national who stole a gold necklace from an Indian tourist last week has been arrested this afternoon, August 9th, 2019.

37-year-old Indian tourist Mr. Aman Preet Bagga, stated to the police and The Pattaya News in an interview we posted on our social media feed that he was out for a walk with friends at 2 AM in North Pattaya when they were approached by three individuals who he believed were transgender.

Today, Acting Pattaya City Police Chief Col Pongpan Wongmaneethet and Lt Col Piyapong Annsan of the Pattaya Tourist Police have arrested 29-year-old Konkam ‘Kai’ Jantajorn, a transgender Laotian national.

The arrest warrant is for ‘robbery by night’.

Lt Col Piyapong told The Pattaya News, “We checked CCTV footage nearby and we found that there are three suspects in total. All three are transgender people.”

“Two other suspects are 23-year old Eakkachai ‘Face’ Kaangkun and 24-year old Eakkapan ‘Grace’ Pusasai. All three have previous criminal records. ” Lt. Col Piyapong stated.

“At this stage, we arrested one of them at a room in Pattaya while two others have escaped.” He continued.

Konkam told police that she was working at a bar in the local area. On that day (August 1), her two other transgender friends convinced her to participate in the theft of a gold necklace from Mr. Bagga. They got 3,000 baht each from the theft according to her.

Police are investigating to find the two other suspects to face legal action.

 

#Pattaya-uutiset #tpnthai

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/