Transsukupuolinen Laosin kansalainen pidätettiin, kun kultakaulakoru varastettiin intialaiselta turistilta

Transsukupuolinen Laosin kansalainen pidätettiin, kun kultakaulakoru varastettiin intialaiselta turistilta

Pattaya -
Transsukupuolinen Laosin kansalainen, joka varasti kultaisen kaulakorun intialaiselta turistilta viime viikolla, on pidätetty tänä iltapäivänä, 9. elokuuta 2019.

37-vuotias intialainen turisti Aman Preet Bagga kertoi poliisille ja The Pattaya Newsille haastattelussa, jonka julkaisimme sosiaalisen median syötteessämme, että hän oli kävelyllä ystäviensä kanssa klo 2 Pohjois-Pattayassa, kun heitä lähestyttiin. kolmelta henkilöltä, joiden hän uskoi olevan transsukupuolisia.

Pattayan kaupungin vt. poliisipäällikkö eversti Pongpan Wongmaneethet ja Pattayan turistipoliisin everstiluutnantti Piyapong Annsan ovat tänään pidättäneet 29-vuotiaan Konkam 'Kai' Jantajornin, transsukupuolisen Laosin kansalaisen.

Pidätysmääräys koskee "yöryöstöä".

Everstiluutnantti Piyapong kertoi The Pattaya Newsille: "Tarkastimme CCTV-materiaalia lähistöltä ja huomasimme, että epäiltyjä on yhteensä kolme. Kaikki kolme ovat transsukupuolisia ihmisiä."

"Kaksi muuta epäiltyä ovat 23-vuotias Eakkachai "Face" Kaangkun ja 24-vuotias Eakkapan "Grace" Pusasai. Kaikilla kolmella on aikaisempi rikosrekisteri. ”Everstiluutnantti Piyapong totesi.

"Tässä vaiheessa pidätimme yhden heistä huoneessa Pattayassa, kun taas kaksi muuta on paennut." Hän jatkoi.

Konkam kertoi poliisille, että hän oli töissä paikallisessa baarissa. Sinä päivänä (1. elokuuta) hänen kaksi muuta transsukupuolista ystäväänsä saivat hänet osallistumaan kultaisen kaulakorun varastukseen Mr. Baggalta. He saivat hänen mukaansa varkaudesta kukin 3,000 bahtia.

Poliisi tutkii kahta muuta epäiltyä syytettä vastaan.

 

#Pattaya-uutiset #tpnthai

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/