Pyöriäinen löydettiin kuolleena Chonburin rannalta

Pyöriäinen löydettiin kuolleena Chonburin rannalta KUVAT: DMCR Bangsan –

Pyöriäinen löydettiin kuolleena Bang Sanin rannalta eilen iltapäivällä 6. elokuuta 2019. Meren ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) Chonburin toimiston virkamiehet saivat ilmoituksen kuolleesta delfiinistä ja tiedottivat paikalliselle lehdistölle sosiaalisessa mediassa.

DMCR:n mukaan pyöriäisen nuori uros on 107 senttimetriä pitkä.

DMCR raportoi, että ruumiinavauksen jälkeen sen ruumiista löytyi naarmuja sekä kalastusvälineiden aiheuttamia haavoja. Ruumiinavaus osoittaa, että pyöriäinen on myös äskettäin loukkaantunut tuntemattomasta tylpästä voimasta.

Tämän uskotaan voivan olla kuolinsyy. Lisätutkimuksia kuitenkin tehdään.

Pattaya News toteaa, että tämä on toinen kuollut pyöriäinen tai delfiini, joka löydettiin paikalliselta Persianlahden alueelta hieman yli kuukauden sisällä. Artikkelimme edellisestä tapauksesta löytyy täältä:

Koh Larnin lähellä nähty kuollut delfiini, jonka uskotaan joutuneen kalaverkkoihin

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/