Thaimaan matkailuministeri puhuu kaksoishinnoittelusta ulkomaalaisille, sanoo sen olevan sama kuin thaimaalaisen hinnoittelun

File Photo, Thaimaan matkailuministeri.

Bangkok

Thaimaa saattaa nähdä lopun alkua aiheelle, joka suututtaa monia vierailijoita ja valtakunnan asukkaita, kaksoishinnoittelu ulkomaalaisille ja turisteille.

Thaimaan uusi matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn puhui thaimaalaisille toimittajille tänä aamuna 6. elokuuta 2019 siitä, mitä on tehtävä matkailualan stimuloimiseksi.

Hän sanoi, että hintojen thaimaalaisille ja turisteille historiallisilla ja perintökohteilla, kuten Sukhothain ja Ayuthayan raunioilla, pitäisi olla samat. Oli kuitenkin epäselvää, aikooko hän todella laatia suunnitelman asian ratkaisemiseksi tai ryhtyä toimiin vai ilmaisiko hän henkilökohtaisen mielipiteensä hinnoittelusta.

Hän käsitteli myös useita hänelle tärkeitä asioita, kuten:

– Kansainväliset urheilutapahtumat, kuten Moto GP -moottoripyöräkilpailu Buriramissa. Hän sanoi, että kansainvälisten urheilutapahtumien järjestäminen ei tuo vain vierailijoita, vaan esittelee maata kilpailijoille ja heidän joukkueilleen. Pattaya työskentelee erityisesti urheilukaupungiksi tulemisessa. Hän sanoi, että urheilijoiden mukana tulevat, kuten perhe, ystävät, valmentajat jne., viettävät myös melko paljon matkailukohteita, hotelleja, ravintoloita ja baareja. E-Sportsin isännöinti voisi myös olla hyvä idea, hän sanoi, sillä Thaimaasta on tullut E-Sportsin keskipiste muutaman viime vuoden aikana.

-Sama voi päteä myös lääketieteelliseen matkailuun, sillä Thaimaahan eivät tulleet vain sairaat, vaan heidän perheensä ja ystävänsä yöpyisivät hotelleissa, käyvät ravintoloissa ja vierailivat matkailukohteissa, Pipat sanoi.

– Turistien hyvinvoinnista huolehtiminen oli hänelle ykkösprioriteetti, hän sanoi, ja kävijöiden turvallisuus on hänen listansa kärjessä. Hän aikoo tehdä tiivistä yhteistyötä Thaimaan matkailuviranomaisen ja Tourist Police Bureaun kanssa vapaaehtoisten koulutuksessa tämän varmistamiseksi.

-Ympäristöasiat ovat tärkeitä myös tarpeessa säilyttää Thaimaan luonnon kauneus ja rajoittaa muovin käyttöä. Hän asetti tavoitteeksi vähentää muovia 50 prosenttia.

- Myös verkkosovelluksia on ensisijaisesti päivitettävä, parannettava ja valmisteltava käyttöön, jotta Thaimaa pysyy matkailuun liittyvän modernin teknologian mukana.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCESanook, Thaivisa, toimittanut Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/