Pattayan asukkaat valittavat Etelä-Pattayan kanavan pahanhajuisesta mustasta vedestä

Pattaya -

Paikalliset ovat valittaneet pahanhajuisesta mustasta vedestä kanavassa Etelä-Pattayalla. Paikalliset kertoivat Pattaya Newsille tänään, 6. elokuuta 2019, myrskyn ja rankkasateen jälkeen, että vettä ei ole päästetty ulos kanavasta kunnolla. Kanava on asukkaiden mukaan yli tukossa ja se on ollut ongelma jo jonkin aikaa, myös ennen tämän aamun rankkasateita, jotka vain pahensivat ongelmaa.

Vettä kanavassa on paikoin jopa viisi metriä.

Lisäksi, jos tämä musta vesi päästetään mereen ennen käsittelyä, se aiheuttaa lukuisia ympäristöongelmia. Paikalliset ovat vaatineet paikallisia Pattayan viranomaisia ​​ratkaisemaan tämän ongelman mahdollisimman pian.

Tämän artikkelin kuvat on ottanut Pattaya Newsiin liittyvä valokuvaaja:

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/