Pattayan kaupungin viranomaiset tyhjentävät jalkakäytävän lähellä Bali Hai Pieriaa, joka on pitkään ollut valituksen lähde

Pattaya-

Pattayan Bali Hai Pier -laiturin toiselle tielle johtava Sidewalk on pitkään ollut paikallisten asukkaiden ja turistien valitusten lähde.

Tänään, 6. elokuuta 2019, Pattaya City Law Enforcement ilmoitti, että he ovat ryhtyneet toimiin alueella ja vastanneet valituksiin.

Kaupungin erityisviranomaisten johdolla kymmeniä moottoripyöriä poistettiin jalkakäytävältä, jolla on selkeät pysäköintikiellot. Puunleikkurit tuotiin poistamaan ja leikkaamaan julkiselle jalkakäytävälle tunkeutuneita puita. Tunkeutuvat merkit ja johdot poistettiin.

Kaupungin viranomaiset kertoivat The Pattaya Newsille, että aluetta tarkastellaan säännöllisesti 2,000 XNUMX bahtin sakoilla kaikille, jotka pysäköivät moottoripyöränsä jalkakäytävälle. Jalkakäytävä on tarkoitettu paikallisille asukkaille ja turisteille Bali Hai Pier -laiturille ja sieltä pois.

Seuraavassa on joitain kuvia:

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/