19-vuotias thaimaalainen kuoli moottoripyörä-onnettomuudessa Chonburissa

19-vuotias thaimaalainen kuoli moottoripyörä-onnettomuudessa Chonburissa

KUVAT: Dragon Rescue Chonburi

Teksti: Pattaya News

Dragon Rescue Services löysi miespuolisen moottoripyöränkuljettajan kuolleena vastattuaan puheluun lähellä Nongmon Marketia Sametissa, Mueang Chonburin alueella viime yönä 5. elokuuta 2019. Teini-ikäinen oli törmännyt tienrakennusaiteisiin ja kaatunut ennen kuin suuri auto ajoi hänen ylitseen. kuorma-auto sai vakavan päävamman.

Paikalle saavuttuaan Dragon Rescue Services löysi pahoin vaurioituneen moottoripyörän ja lähistöllä oli moottoripyörän kuljettajan ruumis, joka tunnistettiin 19-vuotiaaksi Premchai Fakseemuangiksi. Hänen jäännöksensä vietiin paikalliseen sairaalaan.

Onnettomuuteen osallistunut kuorma-auton kuljettaja odotti Chonburin poliisia tapahtumapaikalla. Kuljettaja kertoi Dragonin pelastustyöntekijöille, että moottoripyörä oli yrittänyt ohittaa hänen kuorma-autonsa oikealta puolelta suurella nopeudella.

Oikea kaista oli kuitenkin parhaillaan rakenteilla ja tiellä oli useita esteitä ja valomerkkejä, jotka estivät teini-ikäistä oikaisemasta kurssiaan. Moottoripyörä törmäsi esteisiin ennen kuin Fakseemuang putosi kuorma-auton pyörän alle ja kuoli välittömästi vakavaan päävammaan pelastustyöntekijöiden mukaan.

Poliisi jatkaa tutkintaa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/