Taksimoottoripyörän kuljettaja murskasi kiertoajelubussin Pattayalla, kuljettaja pakenee paikalta

Taksin moottoripyöränkuljettaja kuoli bussissa Pattayassa – VIDEO Pattaya –

Taksin moottoripyöränkuljettaja kuoli tapahtumapaikalla, kun hänet murskaantui kiertoajelubussi Pohjois-Pattayalla eilen, sunnuntaina 4. elokuuta keskipäivällä. Linja-autonkuljettajaa ei löydetty paikalta ja silminnäkijöiden mukaan hän pakeni jalkaisin pian onnettomuuden jälkeen.

Pattayan poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta lähellä Central Marina -tavarataloa Pattaya Sai 2 Roadilla. Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen moottoripyörän. Läheltä löydettiin miehen ruumis, joka myöhemmin tunnistettiin 30-vuotiaaksi paikalliseksi moottoripyörätaksin kuljettajaksi Sompot Nuikaewiksi.

Hänen ruumiinsa murskattiin ja hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan. Retkibussi jäi ilman valvontaa keskelle tietä, koska kuljettaja oli ilmeisesti paennut onnettomuuspaikalta.

Silminnäkijät kertoivat The Pattaya Newsille, että bussi ajoi suurella nopeudella ja moottoripyörän kuljettaja yritti ohittaa bussia. Moottoripyörä menetti ajoneuvonsa hallinnan yrityksen aikana ja herra Nuikaew putosi, jolloin bussi murskasi hänet.

Poliisi jatkaa tutkintaa ja tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa löytääkseen kadonneen linja-auton kuljettajan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/