Yli 2300 lentotyöntekijää lakossa Hongkongissa, yli sata lentoa peruutettu Hongkongin mielenosoituksissa

Yli 2,300 XNUMX ilmailualan työntekijää on lakossa

Hongkongin ammattiliittojen keskusliiton mukaan 2,330 7 lentotyöntekijää on liittynyt Hongkongin kaupunginlaajuiseen lakkoon tänään klo XNUMX paikallista aikaa.

Puheenjohtaja Carol Ng:n mukaan 95 liiton jäsentä vaati lakkoon. Ilmailuala oli ensimmäinen, joka liittyi lakkoon, Ng sanoi lamauttaen osittain lentokentän.

Tässä lakossa olevien ilmailualan työntekijöiden jakautuminen:

  • Noin 30 lennonjohtajaa
  • 1,200 XNUMX Cathay Pacificin työntekijää (mukaan lukien matkustamomiehistö ja lentäjät)
  • 600 Dragon Airin työntekijää
  • 200 Hong Kong Airlinesin henkilökuntaa
  • 300 maaoperaation työntekijää Jardine Aviation Servicesistä

Kyse ei ole vain lentotyöntekijöistä: Ng sanoi, että myös muut ammattiliitot ovat vaatineet lakkoa, mukaan lukien catering-, turvallisuus-, kiinteistöhallinnon, opettajien ja rakentajien ammattiliitot. Rakennusliitto on kertonut Ng:lle, että "useita rakennuskohteita on tänään suljettu" lakon vuoksi.

Ng lisäsi, että lähes 14,000 XNUMX ihmistä konepajasektorilta liittyi maanantain lakkoon.

Toimittajan huomautus: Julkaisemme tämän täällä, koska monet lukijamme matkustavat Pattayaan ja sieltä Hongkongin kautta. Pattaya News suosittelee vahvasti tarkistamaan lentoyhtiöltäsi, jos aiot matkustaa Hongkongin kautta.

Tilaa
SOURCECNN Live-päivitykset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/