Mies tapettiin istumassa Chonburin ohitustien keskustassa keskellä tietä

Matkapuhelimella otettu kuva miehestä tiellä. Credit Daily News.

Chonburi-

Poliisi ja pelastuslaitokset kiiruhtivat Chonburin ohitustielle sunnuntaina 4, kun tiellä istunut thaimaalainen mies törmäsi autoon.

Pelastuspalvelut suorittivat elvytystoimia 26-vuotiaalle Thanawit Sriduangjanille, jolla oli päävamma ja käsimurtu. Kun tämä tapahtui, hänen vaimonsa oli kyyneltulvissa, jota ystävät lohduttivat vain metrin päässä tapahtumapaikalta. Pelastuspalvelut veivät Sriduangjanin paikalliseen sairaalaan, mutta hänet julistettiin kuolleeksi pian saapumisen jälkeen, ja hän menehtyi vammoihinsa.

Tapahtumapaikalta löydettiin vaurioituneita ajoneuvoja, Ford ja Toyota Vios.

Fordin kuljettaja, jota ei nimetty lehdistölle, kertoi jarruttaneensa ja pysähtyneensä nähtyään paidattoman miehen istumassa tiellä ristissä. Hän oli valaistanut miestä valoillaan ja ottanut puhelimensa kameralla kuvan ja varoittanut häntä, että hän voi saada iskun.

Hetkeä myöhemmin hän kuuli äänitorven äänen, jolloin Khomsan Khiawphaireen, 32, kuljettama Toyota Vios törmäsi Sriduangjaniin.

Ei tiedetä, miksi Sriduangjan päätti istua keskellä vilkasta tietä, mutta paikalla ollut todistaja kertoi, että hänellä oli äskettäin riita vaimonsa kanssa ja hän päätti istua tiellä päästäkseen takaisin hänen."

Polluutnantti Siwakorn Janthamenchai Muang Chonburin poliisista ilmoitti Pattaya Pressille, että hän tutkii tapausta kokonaisuudessaan.

Tilaa
SOURCEDaily News
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/