Thaimaan matkailuministeri vierailee turistikohteissa ja vakuuttaa, että Thaimaa on turvallinen

File Photo, Thaimaan matkailuministeri.

Thaimaan äskettäin nimitetty matkailu- ja urheiluministeri oli Chinatownissa Bangkokissa eilen illalla 2. elokuuta 2019 vakuuttaen ulkomaisille turisteille, että Thaimaassa kaikki oli hyvin huolimatta eilen aamulla pääkaupungissa tapahtuneista pommi- ja tulipaloista.

Pipat Ratchakitprakarn liittyi Thaimaan matkailuviranomaisen ja turistipoliisin kanssa PR-harjoitukseen Yaowarat Roadilla.

"Olen täällä vakuuttaakseni ulkomaisille turisteille, että Thaimaa on turvallinen", hän sanoi. "Hallitus käsittelee asiaa."

Kuvissa Pipat jutteli iloisesti ulkomaisten turistien kanssa nauttien Chinatownin vilinästä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/