Pattayan poliisi lisää turvatoimia Bangkokin pommi-iskujen jälkeen ja julistaa Pattayan turvalliseksi turisteille ja asukkaille

Pattayan poliisi ilmoitti lisäävänsä turvamittauksia Bangkokissa Pattayalla tapahtuneiden pommien seurauksena –

Pattayan poliisi on vahvistanut Pattayan olevan turvassa tehostettuaan turvamittauksia Bangkokissa eilen perjantaina 2. elokuuta 2019. Viime yönä Pattayan poliisi asetti tarkastuspisteitä Sukhumvit-tielle Etelä-Pattayalle.

He tarkastivat jokaisen tarkastuspisteiden läpi kulkevan ajoneuvon. Pattayan poliisin everstiluutnantti Saranphong Maithongkunthorn sanoo: "Bangkokin pommien jälkeen haluamme varmistaa, että ihmiset ja turistit ovat turvassa Pattayalla."

”Emme ole löytäneet alueelta epäilyttäviä esineitä tai ihmisiä. Jos joku näkee jotain epäilyttävää, soita poliisille."

Poliisi myös varmisti, että kuljettajat eivät olleet päihtyneitä ja että heillä oli ajokortti ja henkilöllisyystodistus. Poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että satunnaisia ​​tarkastuspisteitä ja epäilyttävien ihmisten satunnaisia ​​pysähdyksiä jatketaan lähipäivinä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/