Pattayan poliisi lisää turvatoimia Bangkokin pommi-iskujen jälkeen ja julistaa Pattayan turvalliseksi turisteille ja asukkaille

Pattaya police announce increased security measurements following bombs in Bangkok Pattaya –

Pattaya police have confirmed that Pattaya is safe after they have increased security measurements following bombs in Bangkok yesterday, Friday, August 2nd, 2019. Last night Pattaya police set up checkpoints on Sukhumvit road in South Pattaya.

They checked every vehicle that goes through checkpoints. Lt Col Saranphong Maithongkunthorn of the Pattaya City Police says, “Following bombs in Bangkok, we want to make sure that people and tourists in Pattaya are safe.”

“We haven’t found any suspicious objects or people in the area. If anyone sees any suspicious thing, please call the police.”

The police were also ensuring that drivers were not intoxicated and had the proper license and identification to drive. The police stated to The Pattaya News that random checkpoints and random stops of suspicious people will continue over the next few days.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/