Mies loukkaantui vakavasti, kun rattijuoppo menetti ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi useisiin muihin autoihin Pattayalla

Mies loukkaantui vakavasti, kun rattijuoppo menetti ajoneuvonsa hallinnan Pattayalla

Pattaya -

Mies sai vakavia vammoja, kun rattijuoppo oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan Pattayalla varhain tänä aamuna. Myös kolme muuta ajoneuvoa on vaurioitunut.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 3 aamulla Pattaya Sai 3 Roadilla Pohjois-Pattayalla. Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen 37-vuotiaan Chanon Peechanonin, joka oli saanut vakavia vammoja. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Poliisi löysi lähistöltä kolme vaurioitunutta ajoneuvoa. Yksi kuljettajista, 24-vuotias Termchock Tangjaroenkitskun, oli vahvasti päihtynyt. Hän ei loukkaantunut.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että Tangjaroenkitskun oli törmännyt pysäköityihin ajoneuvoihin vastakkaisella kaistalla. Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa ja teki kuljettajalle alkoholitestin jatkotoimia varten.

Hän antoi positiivisen tuloksen ja hänet pidätettiin paikan päällä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/