Kuivuuskatastrofin alkuperäiset vahingot ovat arviolta 10 miljardia bahtia

BANGKOK, 3. elokuuta 2019 (NNT) – Thaimaan yliopiston kauppakamarien (UTCC) uusin arvio osoittaa, että tämän vuoden kuivuuskatastrofi on vaikuttanut noin 1,330 10 neliökilometriin viljelysmaata, joista suurin osa on riisiviljelmiä, ja alkuperäisten vahinkojen arvioitiin olevan n. noin XNUMX miljardia bahtia.

Thaimaan kauppakamarien yliopisto (UTCC) on tehnyt tämän vuoden kuivuuskatastrofia koskevan tutkimuksen, joka on koottu maatalouden valtion virastoilta ja yksityisiltä yrityksiltä 109 tietonäytteellä valtakunnallisesti. Selvityksen mukaan katastrofi on vaikuttanut eniten maataloussektoriin erityisesti pohjois- ja koillisalueella, mikä vaikuttaa viljelijöiden satoihin ja tuloihin.

Maatalouden laajennusministeriön tietojen mukaan 1. elokuuta 2019 kuivuuskatastrofi on kärsinyt tänä vuonna 1,341 656 neliökilometriä viljelysmaata, joista suurin osa on 7.5 neliökilometrin riisitiloilla, joiden vahingot ovat arviolta 9.8 miljardia bahtia. maissitilat, sokeriruoko tehtaille ja tapioka, mikä nostaa kokonaisvahingot XNUMX miljardiin bahtiin.

UTCC:n talous- ja liiketoimintaennustuskeskuksen (CEBF) johtaja Thanawat Polvichai kertoi tänään, että katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosasto on poistanut katastrofialueen aseman useimmissa paikoissa, jolloin jäljellä on vain yksi provinssi, jonka odotetaan helpottavan kriisiä. kiitos valtion vesihuollon ja sateenkäsittelyn. Keskus kuitenkin arvioi vahinkojen nousevan 18 miljardiin bahtiin, jos kriisi jatkuu vielä kuukauden.

Kokonaisvahingon odotetaan eskaloituvan 37 miljardiin bahtiin, jos kuivuus jatkuu syyskuuhun, koska se vaikuttaisi märkäkauden riisinviljelysykliin. Tämä hidastaisi Thaimaan odotettua talouskasvua 2.9 prosenttiin 3 prosentista.

Thaimaan kauppakamarin varapuheenjohtaja ja keskusalueen talouskehityskomitean puheenjohtaja Jit Siratranont ovat yhtä mieltä siitä, että märkäriisinviljely voitaisiin säästää, jos sateet alkaisivat tänä aikana sataa. piristää taloutta monin tavoin, sillä kuivuus pitkittyessään vaikuttaa ruohonjuuritason talouteen vientisektorin hiljenemisen lisäksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEThaimaan kansallinen uutistoimisto
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/